Telefonisch contact

0546 544 110 of voor maatschappelijk werk
0546 544 110 of voor maatschappelijk werk
Contact Inloggen aanbieders
a a a
Mijn dossier Mijn Academie Stel een vraag Stel een vraag
Avedan Welzijn close-icon

In juridische zin zijn Avedan Welzijn (voorheen Scoop), Avedan maatschappelijk werk (voorheen MWnwT) en SWT als werkmaatschappij en daarmee de uitvoerende organisaties onderdeel van Avedan, voorheen De Nieuwe Organisatie. Avedan is een holding die bestaat uit een zgn. houdstermaatschappij en werkmaatschappijen. Zowel de houdster als de werkmaatschappijen zijn stichtingen zonder winstoogmerk en met een sociaal-maatschappelijke doelstelling.

Ga naar de website
 
Vinden & Binden van vrijwilligers

Vinden & Binden van vrijwilligers
Themabijeenkomst
do 26 sep 2019 / 19.00 - 21.00Nog 44 plaatsen beschikbaar
Inschrijven

Over deze training

Inspiratiesessie Vinden & Binden van vrijwilligers door voorzitter Heracles
EXACTE DATUM IS NOG NIET BEKEND (NAJAAR 2019)

Het vinden en binden van vrijwilligers staat bij veel verenigingen, clubs en maatschappelijke organisaties bovenaan de agenda. Zonder voldoende mensen om alle activiteiten uit te voeren kan een organisatie nu eenmaal niet functioneren.
Ook Heracles Almelo kan niet zonder het harde werken van alle vrijwilligers. Dankzij de inzet van al deze betrokken en bevlogen mensen is het elk jaar weer mogelijk om goed te presteren.
Tijdens deze inspiratiesessie vertelt Hans Bredewoud, voorzitter van Heracles Almelo, hoe zijn club hier mee omgaat. Hoe verleidt je de toekomstige vrijwilliger om een taak te komen uitvoeren? Wat vraag je als vrijwilligersorganisatie, mar vooral wat heb je te bieden?
Een inspirerende bijeenkomst voor vrijwilligerscoördinatoren en iedereen die actief betrokken is bij de vrijwilligers in zijn/haar vereniging of club.

Aanbieder aanbieder logo Locatie

Businesslounge Heracles

Kosten

Deze training is gratis


Login om je in te schrijven