Telefonisch contact

0546 544 110 of voor maatschappelijk werk
0546 544 110 of voor maatschappelijk werk
Contact Inloggen aanbieders
a a a
Mijn dossier Mijn Academie Stel een vraag Stel een vraag

E-learning

Ook online trainingen volgen? Deze platvormen bieden e-learning trainingen aan op diverse opleidingsniveau’s. Met e-learning kunt u zelf uw tijd indelen.

Humanitas

E-learning bij Humanitas

Als je vrijwilligerswerk doet, neem je natuurlijk ook altijd jezelf mee. Jouw kennis en de manier waarop je met mensen en emoties omgaat, zijn uniek voor jou. Hoe zet je die kwaliteiten het best in als vrijwilliger? Deze zes online trainingen geven je nuttige handvatten. Zo kun je met nog meer plezier en zelfvertrouwen je vrijwilligerswerk doen. Het gaat om korte trainingen die iedereen kan volgen en die ook nuttig kunnen zijn voor iedereen die mantelzorger is.

All You Can Learn

E-learning bij All You Can Learn

Allyoucanlearn is een open platform en biedt een groeiend aantal online leerinhouden. Leermodules worden gezamenlijk gemaakt door het onderwijs, het werkveld zorg en welzijn, gemeenten en andere betrokkenen binnen zorg en welzijn. Na 4 jaar staan er minimaal 150 modules die door iedereen gratis gebruikt kunnen worden.

E-learning bij Dementievriendelijk

Word dementievriendelijk.
Met deze gratis online trainingen vergroot je jouw kennis over dementie en leer je vaardigheden in de omgang met iemand met dementie.